fbpx
MDH Uitgeverij

Laat je omscholen tot telefonisch verkoper in ons gevestigde mediabedrijf!

Ben jij van nature een overtuigende kracht en hou je ervan om met allerlei mensen in gesprek te gaan? Dan schop je het in ons ervaren mediabedrijf héél erg ver en maak je hier van je hobby je werk. Ook zonder ervaring in de verkoopbranche! Hoe en waarom je je zou moeten laten omscholen tot een echte salesexpert, dat leggen we je in dit artikel haarfijn uit.

Tijd voor iets nieuws!

Ben je als winkelverkoopster al die lastige, koopjesjagende, niets-kopende klanten wel eens zat? Kan je rug die staande horecabaan van je even echt niet meer verdragen of heb je geen zin meer in al dat gezeur, dat je te horen krijgt op je werk als klantenservicemedewerker? Of wil je niet meer hele dagen thuiszitten, maar heb je wel de verantwoordelijkheid over een stel kinderen en daarom alleen tijd om parttime te werken? Laat je omscholen tot telefonisch verkoper! Want wij weten bijna zeker dat jij als ‘’mensenmens’’ de (verkoop)skills voor een (flexibele) baan in ons mooie mediabedrijf in huis hebt…

Het gesprek aangaan

Ben jij ‘’altijd de leukste thuis’’ en heb je altijd wel zin om een gezellig praatje met iedereen te maken? Ben jij enthousiast, gedreven en altijd blij om (telefonisch) menselijk contact te hebben? Dan moét jij bij ons aan de slag, want als telefonisch medewerker van ons al bijna 30 jaar oude bedrijf, ben jij de hele dag in gesprek met allerlei leuke opdrachtgevers van de meest toonaangevende organisaties. Niet om hen iets aan te smeren of lastig te vallen met irritante vragen, maar om ze een stukje bekendheid, middels een mooie media-uiting in bijvoorbeeld de krant van je favoriete (betaald) voetbalclub, op één van onze levensgrote LED-reclamemasten of op de tv in de sportschool of op de sportclub waar jij (in januari) iedere dag te vinden bent, te verkopen.

Het gras IS groener aan de overkant

Hier geen mager salaris, maar een ruim startsalaris en hele dikke cashbonussen. Geen rugpijn van het vele staan, maar je lichaam fitter dan fit houden, met gratis personal training, gratis vers fruit en kantoor- en bureaufietsen. Geen chagrijnige collega’s, maar een (soms iets te) gezellig en gemêleerd team met leuke (zowel twee- als viervoetige) collega’s. Geen vaste dagen, maar flexibiliteit in het bepalen van jouw ideale werkuren- en locatie. Werken vanuit de mooiste kantoren, in Doetinchem, Nijmegen of hartje Deventer (of in overleg vanuit je eigen paleisje), met hier zit-sta bureaus, een eigen bar, eigen terras, pool- en dartbiljarts en tafeltennistafels, een dakterras… We kunnen nog wel even doorgaan, maar we gaan er eigenlijk vanuit dat we je al meer bieden dan je huidige werkgever doet. Want wij doen het anders dan anderen – niet alleen in het werk dat we leveren – maar ook in het werk dat we jou als werknemer bieden.

Omscholingstraject in opleidingscentrum

Het lijkt ons meer dan logisch dat jij, met je ‘’wel-prima-baan’’, wel klaar bent voor iets anders en benieuwd bent naar de mogelijkheden bij MDH Uitgeverij. En dat zijn er heel veel! Mits je enthousiast bent en commercieel talent hebt dan…
Was er op je meeloopdag sprake van een wederzijdse match? Dan staan de experts van ons eigen interne opleidingscentrum te popelen om je op te leiden tot een echt (telefonisch) verkooptalent. En kunnen verkopen is, zoals je zelf ook wel begrijpt, een vaardigheid die je je leven lang van pas komt.
Meer over het opleidingstraject en de vacature vind je hier.

Bakkie doen?

Hoor jij thuis in ons gezellige en gemêleerde team? Dan is er héél veel mogelijk! Onze recruiter Tjelke is eigenlijk een perfecte salesvrouw; ze houdt van koffie én kletsen en gaat graag met je in gesprek, over jouw ideale nieuwe baan natuurlijk.
Bel haar gewoon eens op 0314-375881/06-39606563, of stuur een mail naar vacature@mdh-uitgeverij.nl, wie weet heb jij binnenkort je échte droombaan gevonden.

Terug naar overzicht